≡ Menu

Wie zijn Robert en Lilly

Lilly geeft al meer dan 7 jaar biodanza les en is didactisch trainer. Meer informative vind je op haar website http://www.biodanzametlilly.nl

Ik ben Robert Ploegmakers, geboren in Herpen, maar getogen in Oss en werk al meer dan 35 jaar bij Honeywell, tegenwoordig als manager van een afdeling van engineers verdeeld over Europa.
Via Lilly (al meer dan 44 jaar mijn maatje en echtgenote) kwam ik enkele jaren geleden kwam ik in aanraking met Biodanza. Elke keer wanneer ze van de biodanzales thuis kwam, was ze helemaal in rust en nog aan het nagenieten. Hier wilde ik meer van weten.

Op een gegeven moment kreeg ik de uitnodiging om naar een introductie weekend van Biodanza Zuid-Nederland te gaan. Stephen White leidde een dans in met de uitnodiging om deze dans te dansen alsof het de laatste kans is om deze te dansen. Hij liet deze aan ons zien wat hij bedoelde …….. Ik was verkocht. Dit wilde ik ook!!

Nu, op mijn werk, of andere activiteiten heb ik geleerd dit te hanteren. Heel veel dingen doe ik met passie, met plezier,  zonder dat er druk op staat. En geleerd dat falen niet bestaat.